Konya Aktüel Youtube Kanalı'nda hayat hikayesini "Konyaspor hastası 30 yıllık muhtar: Hüseyin Tekkaymaz" videosunda anlat...

Muhtar Hüseyin Tekkaymaz MasterChef'in jürisi oldu


Konya Aktüel Youtube Kanalı'nda hayat hikayesini "Konyaspor hastası 30 yıllık muhtar: Hüseyin Tekkaymaz" videosunda anlatan ve Konyalı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan muhtar Hüseyin Tekkaymaz MasterChef'in jürisi oldu.


 MasterChef ekibi 13 Aralık 2019 tarihinde Tv8'de yayınlanan MasterChef yarışması yeni bölümünde Konya'nın misafiri oldu. MasterChef dokunulmazlık takım yarışı Konya'da yapıldı. Konya'da çekimi yapılan bölüme Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın yanısıra çeşitli konuklar katıldı.

Konya Aktüel Youtube Kanalı'nda yayınlanan hayat hikayesi ile büyük ilgi uyandıran ve 30 yıldan fazla bir süredir muhtarlık yapan Hüseyin Tekkaymaz da Konya'da çekimi yapılan MasterChef'e jüri olarak katıldı. Tekkaymaz, diğer konuklar ile birlikte, mavi-kırmızı takımlar arasındaki yarışta tercihini yaptı.


0 yorum :